Lütfi Doğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Toplumun her kesimini kucaklayıp insanımıza hizmet sunan, toplumsal duyarlılığın ve sorumluluğun bilincine ulaşan, milli ve manevi değerlerine bağlı ,kültürel mirasa sahip çıkıp onu geliştiren, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yetişen, problem çözebilen, yaşamın sorunlarıyla baş edebilen ülkesini ve milletini seven, alçak gönüllü olan, eleştirel düşünebilen, üretken ve bilgi sahibi olan; çevresine duyarlı, özgüveni gelişmiş ve bilgi çağındaki gelişmeleri takip edebilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Sürekli gelişim felsefesine sahip, ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, hayata başarılı ve nitelikli öğrenci yetiştiren, “takım ruhu” ile bütünleşen personeli ile bir aile oluşturmuş, kurumsallaşmayı ve kaliteyi hedeflemiş, ait olduğu değerleri ile barışık ,yurt içinde tanınan ve mensubu ve mezunu olmaktan onur duyulan bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar: .

Servis Bilgisi: Var.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Adrese dayalı öğrenci alınmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Masa tenisi, Futbol, Basketbol, Voleybol, Güreş
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 PROJESİ, E TWİNNİNG
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: OKULUMUZ SINIFLARINDA AKILLI TAHTA MEVCUTTUR.

WEB - https://lutfidogan.meb.k12.tr

Adres - Ertuğrul Gazi Mahallesi Ertuğrul Gazi Cad. No95 34909 Pendik İstanbul

Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - Şehir Merkezi

Adres - Ertuğrul Gazi Mahallesi Ertuğrul Gazi Cad. No95 34909 Pendik İstanbul

Ulaşım 16C, 132Y, 132V (Gülde Sokak Durağında inip, Hafız İsmail Biçer Camiinın yanından geçerek ulaşılabilir.) Ayrıca, Pendik - Kiptaş minibüsleri ile de ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık PENDİK MERKEZE 6. KM.